Un comunicat al IGSU anunţă că din 30 iunie, peste 250 de pompieri sunt la datorie, zilnic, în staţiunile de pe litoral.

În prima lună de la operaţionalizarea punctelor de prim ajutor ale pompierilor, 1.147 persoane aflate în dificultate au fost asistate medical, dintre care 314 la corturile amplasate pe plajă, 831 de către echipajele care au încadrat ambulanţele SMURD aflate în punctele de prim-ajutor şi alte două persoane de pompierii din punctele temporare de stingere.

Cele mai multe persoane asistate medical s-au adresat echipajelor din staţiunea Eforie Nord – 225, dintre care 94 au fost transportate la spital, urmată de Costineşti – 208, dintre care 96 au fost transportate la spital, Vama Veche – 163, dintre care 89 transportate la spital, Năvodari – 151, dintre care 76 transportate la spital, Mamaia – 149, dintre care 97 transportate la spital, Saturn – 142, dintre care 91 transportate la spital, Techirghiol – 90 persoane asistate medical, 43 dintre acestea fiind, ulterior, transportate la spital, şi Corbu – 17, dintre care 7 persoane au necesitat transportul la spital, iar alte două persoane au primit asistenţă medicală din partea echipajului ce deserveşte punctul temporar de stingere Crucea.

De asemenea, angajaţii IGSU au recuperat din apă 13 persoane.

Totodată, pompierii din cele 11 puncte temporare de stingere au acţionat pentru lichidarea a 107 de incendii.

Inspectorii de prevenire au participat şi la acţiuni de promovare a unor mesajule informative în rândul turiştilor, precum şi la activităţi de îndrumare, instruire şi control pe linia respectării măsurilor de apărare şi stingere a incendiilor.

IGSU a deschis la sfârşitul lunii iunie 25 puncte de lucru temporare pe litoral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/08/hepta-5907194.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/08/hepta-5907194-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un comunicat al IGSU anunţă că din 30 iunie, peste 250 de pompieri sunt la datorie, zilnic, în staţiunile de pe litoral. În prima lună de la operaţionalizarea punctelor de prim ajutor ale pompierilor,...