„Cine realizează un venit trebuie să plătească impozit şi ANAF-ul are treabă cu colectarea acestor impozite şi cu verificarea. Acum, dacă chiar profesorii sunt prima categorie care trebuie verificată, am oarece întrebări în această speţă. Însă nu se pot accepta excepţii – cine realizează un venit trebuie să plătească un impozit corespunzător. Dacă ANAF va verifica categoriile unde se realizează evaziune pe scară un pic mai largă, atunci colectarea poate fi mai eficientă”, spune Klaus Iohannis.

El a fost întrebat despre faptul că profesorii care dau meditaţii vor fi verificaţi de ANAF

„Eu cred că mai există profesori care fac meditaţii şi cred că plătesc impozit”, adaugă şeful statului.

În 2014, Iohannis, a evitat în cadrul unei emisiuni să dezvăluie câţi bani lua pentru o oră de meditaţie şi cum era plătit. El a susţinut că nu îşi mai aduce aminte.

Klaus Iohannis a evitat să răspundă dacă banii îi lua în plic sau direct în numerar.

Singura întrebare la care a răspuns prezidenţiabilul ACL a fost legată de legalizarea meditaţiilor: „Da, asta e o problemă care ar trebui rezolvată cât se poate de urgent. Cred că fiecare venit trebuie impozitat în aşa fel încât omul să-şi dorească să declare venitul decât să nu-l declare. Este o chestiune care se poate rezolva”, a afirmat Iohannis.

El a declarat în mai multe rânduri că şi-a achizionat cele şase case din meditaţiile pe care le-au făcut el şi soţia sa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/07/big-vizita-la-scoala-gimnaziala-nr-11-din-buzau-07-iunie-2022-16.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/07/big-vizita-la-scoala-gimnaziala-nr-11-din-buzau-07-iunie-2022-16-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Cine realizează un venit trebuie să plătească impozit şi ANAF-ul are treabă cu colectarea acestor impozite şi cu verificarea. Acum, dacă chiar profesorii sunt prima categorie care trebuie verificată, am oarece întrebări în această speţă. Însă...