Curajul şi pofta de aventură nu ţin cont de vârstă. La finele lui mai, la vârsta de 103 ani şi 259 de zile, Rut Linnéa Ingegärd Larsson a sărit din avion, alături de paraşutistul experimentat Joackim Johansson, în Motala, Suedia. Astfel, femeia a doborât recordul pentru zbor în tendem cu paraşuta.

 

Copiii, nepoţii şi strănepoţii au aşteptat-o la sol. Întreaga familie a încurajat-o să-şi atingă ineditul obiectiv.

 

La aniversarea de 90 de ani, suedeza a ales pentru prima dată să se aventureze cu parapanta, iar apoi nu s-a mai putut opri, alegând şi alte aventuri „în aer”. Apoi, primul zbor cu paraşuta l-a efectuat la 102 ani, în 2020, conform Guinness. Apoi s-a decis că vrea să doboare recordul mondial şi a sărit din nou, anul acesta.  

 

Rut are cinci copii, 19 nepoţi şi 30 de strănepoţi. Femeia are o viaţă activă, pe lângă zborul cu paraşuta, îi place să rezolve cuvinte încrucişate şi să cânte în corul din comunitate.

 

În 2019, Kathryn “Kitty” Hodges deţinea recordul mondial, sărind cu paraşuta la vârsta de 103 ani şi 129 de zile.

 

Cel mai vârstnic bărbat care a sărit cu paraşuta este Alfred “Al” Blaschke, care, în 2020, la vârsta de 103 ani şi 181 de zile, a sărit în tandem. 

 

Copiii, nepoţii şi strănepoţii au aşteptat-o la sol. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/06/record.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/06/record-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Curajul şi pofta de aventură nu ţin cont de vârstă. La finele lui mai, la vârsta de 103 ani şi 259 de zile, Rut Linnéa Ingegärd Larsson a sărit din avion, alături de paraşutistul experimentat Joackim Johansson,...