“Avem informaţii care sugerează că Google ar putea restricţiona combinarea propriilor sale servicii de hărţi cu servicii de hărţi ale unor terţi”, a declarat Andreas Mundt, şeful Bundeskartellamt.

Acesta a precizat că exemplele ar putea fi legate de încorporarea datelor de localizare Google Maps, a funcţiei de căutare sau a Google Street View în hărţi care nu sunt furnizate de Google.

Autoritatea de reglementare analizează dacă acest lucru “ar putea permite Google să îşi extindă şi mai mult poziţia ddominantă privind anumite servicii de hărţi”, a adăugat el.

Un purtător de cuvânt al Google a declarat că societatea colaborează cu autorităţile de reglementare şi că va răspunde la orice întrebare legată de activitatea sa.

În conformitate cu noile reglementări care au intrat în vigoare anul trecut, autoritatea de reglementare poate interzice companiilor cu o anumită pondere pe piaţă să desfăşoare practici care dăunează concurenţei.

Oficiul a folosit aceste reguli pentru a deschide investigaţii paralele în ceea ce priveşte termenii şi condiţiile de procesare a datelor de la Google şi Google News, precum şi giganţii tehnologici Facebook şi Amazon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/06/profimedia-0161737943.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/06/profimedia-0161737943-300x300.jpgrootstireaUncategorised
'Avem informaţii care sugerează că Google ar putea restricţiona combinarea propriilor sale servicii de hărţi cu servicii de hărţi ale unor terţi', a declarat Andreas Mundt, şeful Bundeskartellamt. Acesta a precizat că exemplele ar...