Direcţia Regională ce aparţine Poliţiei de Frontieră Bulgare Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu,cu privire la faptul că în perioada 18-26 iunie, pe teritoriul Bulgariei, va fi reabilitată suprafaţa drumului naţional I-2, pe relaţia Ruse-Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057/Podul Dunării, fiind realizate lucrări de reparaţie a carosabilului.

Lucrările de reabilitare la pavajul asfaltic din porţiunea bulgară a podului se vor desfăşura numai pe timp de zi şi va fi semnalizată cu indicatoare rutiere. În timpul nopţii, drumul va fi liber pentru trafic.

Poliţia de Frontieră Română preconizează faptul că traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu va fi îngreunat, astfel că recomandă tuturor celor care doresc să tranziteze frontiera naţională prin PTF Giurgiu în perioada următoare să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

La graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei: PTF Vama Veche- Durankulak, PTF Negru-Vodă – Kardam, PTF Dobromir – Krushari, PTF Lipniţa – Kainargea, PTF Ostrov- Silistra, PTF Călăraşi-Chiciu-Aydemir, PTF Giurgiu – Ruse, PTF Zimnicea- Svishtov, PTF Turnu-Măgurele –Nikopol, PTF Bechet- Oriahavo şi PTF Calafat- Vidin.

Poliţia de Frontieră Română recomandă, totodată, utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro, aceasta prezentând o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/06/podul-giurgiu-ruse.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/06/podul-giurgiu-ruse-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Direcţia Regională ce aparţine Poliţiei de Frontieră Bulgare Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu,cu privire la faptul că în perioada 18-26 iunie, pe teritoriul Bulgariei, va...