„Au început lucrările de reparaţii la infrastructura feroviară din incinta Portului Constanţa! Ieri au fost semnate ordinele începere a lucrărilor şi procesele verbale de predare a amplasamentelor pentru repararea a 35 de linii (cu o lungime totală de 13,39 km) şi a 75 aparate de cale”, a transmis Sorin Grindeanu.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, lucrările de reparaţii şi întreţinerea a infrastructurii feroviare publice din incinta Portului Constanţa au drept scop redeschiderea pentru circulaţie şi manevră a unor linii, închise în prezent din motive tehnice, şi readucerea în regim normal de funcţionare a aparatelor de cale.

Compania precizează că, din cauza volumului mare de lucrări şi având în vedere caracterul urgent al acestora, pentru reducerea timpului de efectuare a reparaţiilor, respectiv a termenului de redeschidere a liniilor, lucrările au fost împărţite în două loturi.

Acestea se desfăşoară pe raza staţiilor Port Zona A, Port Zona B şi Port Mol V.

Durata de execuţie a lucrărilor, în cazul ambelor loturi, este de 149 de zile. Sursa de finanţare a acestor lucrări este asigurată prin Fondul de rezervă bugetară, aflat la dispozitia Guvernului României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/06/7437526-mediafax-foto-andreea-alexandru-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/06/7437526-mediafax-foto-andreea-alexandru-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Au început lucrările de reparaţii la infrastructura feroviară din incinta Portului Constanţa! Ieri au fost semnate ordinele începere a lucrărilor şi procesele verbale de predare a amplasamentelor pentru repararea a 35 de linii (cu o lungime...