Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, luni, că a depus o cerere de finanţare prin PNRR pentru o primă etapă din proiectul de modernizare şi extindere a semaforizării inteligente, suma solicitată prin PNRR fiind de 6 milioane de euro fără TVA.

Imaginea articolului Primăria Capitalei cere 6 milioane de euro din PNRR pentru semaforizarea inteligentă în Capitală

Primăria Capitalei cere 6 milioane de euro din PNRR pentru semaforizarea inteligentă în Capitală

„Am depus azi (luni – n.r.) o cerere de finanţare prin PNRR pentru o primă etapă din proiectul de modernizare şi extindere a semaforizării inteligente, suma solicitată prin PNRR fiind de 6 milioane de euro (fără TVA). În parteneriat cu primăriile de sector, Primăria Generală va lucra la modernizarea şi integrarea în sistemul de management al traficului a semafoarelor de pe 5 mari axe de circulaţie din oraş, precum şi la studiul de fezabilitate pentru toate intersecţiile care vor fi incluse în final în sistemul de semaforizare inteligentă”, a spus Dan.

Potrivit primarului geeneral, cea mai mare parte a banilor va veni prin PNRR, dar vom avea cofinanţări semnificative şi din partea Primăriei Capitalei şi a sectoarelor.

Scopul final este reducerea timpilor de aşteptare în trafic, ceea ce va contribui indirect şi la reducerea poluării auto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, luni, că a depus o cerere de finanţare prin PNRR pentru o primă etapă din proiectul de modernizare şi extindere a semaforizării inteligente, suma solicitată prin PNRR fiind de 6 milioane de euro fără TVA. ...