Viaţa pentru care soldaţii au luptat în acel război s-a încheiat pe 24 februarie, când forţele ruseşti au invadat Ucraina, a spus el într-un mesaj video.

„Răul s-a întors. Din nou!” a spus Zelenski. “Într-o formă diferită, sub sloganuri diferite, dar cu acelaşi scop”.

Dar el a spus că Ucraina şi aliaţii săi vor învinge.

„Niciun rău nu poate scăpa de responsabilitate, nu se poate ascunde într-un buncăr”, a adăugat el.

Liderul nazist Adolf Hitler şi-a petrecut ultimele zile din viaţă într-un buncăr din Berlin, unde s-a sinucis în ultimele zile ale războiului.

Moscova numeşte acţiunile sale din 24 februarie o “operaţiune militară specială” pentru a dezarma Ucraina şi a o scăpa de ceea ce numeşte “nazişti” şi de naţionalismul antirusesc care se manifestă în Occident. Ucraina şi Occidentul spun că Rusia a lansat un război de agresiune neprovocat.

Invazia din Ucraina a ucis mii de oameni şi a provocat strămutarea a aproape 10 milioane de persoane. Ea a lăsat Rusia în ghearele unor sancţiuni occidentale dure şi a stârnit temeri privind o confruntare mai amplă între Rusia şi Occident.

În Rusia, Ziua Victoriei, la 9 mai, este unul dintre cele mai importante evenimente naţionale ale ţării – o comemorare a sacrificiilor făcute de Uniunea Sovietică în înfrângerea Germaniei naziste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/05/7753581-mediafax-foto-ap-evgeniy-maloletka-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/05/7753581-mediafax-foto-ap-evgeniy-maloletka-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Viaţa pentru care soldaţii au luptat în acel război s-a încheiat pe 24 februarie, când forţele ruseşti au invadat Ucraina, a spus el într-un mesaj video. „Răul s-a întors. Din nou!' a spus Zelenski....