Ambasadorul britanic la Moscova, Deborah Bronnert, a fost convocat vineri la Ministerul rus de Externe în legătură cu ultimele sancţiuni împotriva Rusiei, inclusiv sancţiuni împotriva companiei de stat de televiziune şi radiodifuziune All-Russia, potrivit comunicatului Ministerului rus de Externe, citat de CNN.

„Ambasadoarea a fost informată despre caracterul inacceptabil al unor astfel de acţiuni distructive, a căror continuare va duce în mod inevitabil la distrugerea definitivă a legăturilor bilaterale şi la deteriorarea relaţiilor dintre popoarele Rusiei şi Regatului Unit”, se arată în declaraţie.

Impunerea de sancţiuni împotriva presei ruse „doar pentru că acoperirea şi interpretarea evenimentelor care au loc în lume de către acestea nu este în concordanţă cu modelele occidentale, confirmă încă o dată în mod clar duplicitatea şi cinismul politicienilor britanici, pentru care un astfel de lucru precum libertatea presei nu este altceva decât un instrument pentru rezolvarea problemelor de piaţă”, adăugă Ministerul rus de Externe.

Ministerul a acuzat Marea Britanie şi pe oficialii săi că impun sancţiuni şi fac declaraţii cu „ameninţări” care sunt „presărate cu minciuni şi grosolănii absolute” împotriva Rusiei.

„Partea rusă va continua să răspundă dur şi decisiv la toate sancţiunile iniţiate de Londra şi să ia măsuri asemănătoare”, a mai spus Ministerul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/05/7734441-ap-mediafax-foto-ap-russian-foreign-ministry-press-servi.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/05/7734441-ap-mediafax-foto-ap-russian-foreign-ministry-press-servi-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ambasadorul britanic la Moscova, Deborah Bronnert, a fost convocat vineri la Ministerul rus de Externe în legătură cu ultimele sancţiuni împotriva Rusiei, inclusiv sancţiuni împotriva companiei de stat de televiziune şi radiodifuziune All-Russia, potrivit comunicatului Ministerului...