Câştigătorul Grammy în vârstă de 30 de ani , al cărui album cel mai recent se numeşte „=” (pronunţat „egal”), a primit anul trecut permisiunea de a construi o capelă în formă de barcă, cu o scară în spirală şi o galerie, pe terenul său. Acum elaborează planuri pentru a-şi construi o criptă sub capelă.

Imaginea articolului Ed Sheeran vrea să construiască o criptă pe terenul casei sale

Ed Sheeran vrea să construiască o criptă pe terenul casei sale

Cântăreţul şi compozitorul Ed Sheeran elaborează planuri pentru a-şi construi o criptă, scrie CNN.

Într-o cerere depusă la autoritatea locală de planificare, arhitecţii care lucrează în numele superstarului au prezentat schiţele criptei care va fi construită sub capela de pe terenul casei sale din Suffolk, estul Angliei.

Câştigătorul Grammy în vârstă de 30 de ani , al cărui album cel mai recent se numeşte „=” (pronunţat „egal”), a primit anul trecut permisiunea de a construi o capelă în formă de barcă, cu o scară în spirală şi o galerie, pe terenul său.  

Alte documente publice depuse alături de cerere arată că proprietatea lui Sheeran cuprinde o cabană mare, iazuri, o pajişte, o oranjerie  şi o serie de anexe.
Scopul exact al criptei nu a fost explicat în cererea de planificare. Sheeran îşi împarte casa cu soţia sa, Cherry Seaborn, şi cu fiica lor, Lyra, care s-a născut în 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Câştigătorul Grammy în vârstă de 30 de ani , al cărui album cel mai recent se numeşte „=' (pronunţat „egal”), a primit anul trecut permisiunea de a construi o capelă în formă de barcă, cu o scară în spirală şi o galerie, pe terenul său....