Săptămâna 10 – 17 ianuarie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice, nord-vestice, la munte şi local în cele centrale şi în sud-estul extrem, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice. Excepţie va face sudvestul extrem, unde cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare.

Săptămâna 17 – 24 ianuarie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile extracarpatice şi în cele vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor excedentare în nordul extrem.

Săptămâna 24 – 31 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile intracarpatice, iar în rest valorile termice fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor deficitară în regiunile sudice şi vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 31 ianuarie – 7 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă uşor deficitară în regiunile sudice şi vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/ceata-silviu-matei-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/ceata-silviu-matei-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Săptămâna 10 – 17 ianuarie Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice, nord-vestice, la munte şi local în cele centrale şi în sud-estul extrem, iar în...