„România azi: 140 minori internaţi. Cu 53% faţă de media de 91 a săptămânii trecute. Până la finalul săptămânii vom depăşi 200, iar săptămâna viitoare vom depăşi probabil recordul de minori internaţi din valul 4-Delta. După dezastrul din şcoli de acum câteva săptămâni din valul 4-Delta, concluzia unanimă a autorităţilor a fost . Avem un recomandare fermă pentru firme să îşi ţină angajaţii acasă, dar copiii sunt trimişi fizic la şcoală să îşi infecteze părinţii trimişi acasă de firme să nu se infecteze la muncă”, scrie pe Facebook Jurma.

Acesta adaugă : „refuzăm vaccinarea, refuzăm testarea, refuzăm certificatul verde şi în general orice măsură de prevenţie. Nu obligăm nici un adult să facă ceva împotriva voinţei sale, dar obligăm copiii să meargă la şcoală la infectare sigură. Mare vitejie are statul românesc. Găină în faţa câtorva sute de adulţi care rup gardul Parlamentului, dar zmeu în faţa copiilor a căror sănătate depinde exclusiv de responsabilitatea adulţilor din jurul lor. Noaptea minţii!”.

Medicul e de părere că dacă statul vrea să facă bine cu de-a sila cuiva, atunci să înceapă cu obligativitatea certificatului verde, nu cu obligativitatea infectării copiilor.

Octavian Jurma dă ca exemplu pentru valul Omicron SUA, „o ţară lovită năprasnic şi aflată cu 2 săptămâni înaintea noastră pe curbă”.

În oraşul Indianopolis, dr. Elaine Cox, medicul şef al spitalului de copii Riley, a anunţat că sunt de 4 ori mai multe internări decât în oricare alt val precedent. Dintre copiii internaţi în spital, jumătate au nevoie de asistenţă în ATI, iar dintre cei care sunt internaţi la ATI 40% au nevoie o perioadă de ventilaţie.

„Chiar credeţi că în România va fi mai bine când mereu a fost mai rău? Nu vreţi să aveţi nevoie de spital în perioada asta. Dragi graviduţe, vaccinaţi-vă! Dragi mămici, vaccinaţi-vă copiii! Mergeţi la medicul vostru şi staţi de vorba despre vaccinare dacă aveţi semne de întrebare, nu aşteptaţi să vă răspundă virusul că nu o să va ceară permisiunea să va inoculeze copilul”, conchide medicul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/7622059-ap-mediafax-foto-ap.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/7622059-ap-mediafax-foto-ap-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„România azi: 140 minori internaţi. Cu 53% faţă de media de 91 a săptămânii trecute. Până la finalul săptămânii vom depăşi 200, iar săptămâna viitoare vom depăşi probabil recordul de minori internaţi din valul 4-Delta. După...