„Am ieşit cu toţii. Prietenul meu, soţul ei nu a reuşit. Aşa că îi mulţumesc doar lui Dumnezeu că familia mea a reuşit”, a spus un rezident, Winter Thomas, care a scăpat de la etajul al nouălea împreună cu mama, tatăl vitreg şi fraţii ei.

În total, incendiul de duminică a ucis 19 persoane, inclusiv nouă copii cu vârsta de 16 ani şi sub, au declarat pompierii. „Nu are niciun sens. Aceştia sunt copiii cu care am crescut, copiii cu care am mers la şcoală”, a spus Thomas.

Coborând, au ocolit corpurile inerte, care zăceau la pământ. Sandra Clayton, 61 de ani, a auzit vecinii strigând pe hol: „Ieşi afară! Ieşi afară!”. S-a repezit spre scări, ridicându-şi câinele pe nume Mocha, un Shih Tzu maltez de 2 ani.

Fumul mirosea a substanţe chimice putrede, a spus ea. Era deja gros şi negru, când a zărit casa scării.

A bâjbâit cu lanterna de pe telefonul mobil, dar era şocată. Neputând să vadă, a coborât scările, fiind înghesuită de alţi chiriaşi. „Am coborât treptele cât de mult am putut, dar oamenii cădeau peste mine, ţipând”, a povestit ea de la Spitalul Sf. Barnaba, unde a fost tratată pentru inhalare de fum.

Jose Henriquez, un imigrant din Republica Dominicană, avea grijă de doi tineri nepoţi şi de o nepoată. La început, a crezut că alarma de incendiu a fost doar o întrerupere iritantă a dimineţii lor, afirmând că alarmele false în clădire sunt frecvente. În timp ce fumul întunecat umplea holul, Henriquez a închis uşa strâns şi a înfipt un prosop umed în golul de dedesubt. A deschis o fereastră, lăsând să intre aerul.

Articol: Alina Drăghici

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/vdbdsbds.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/vdbdsbds-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Am ieşit cu toţii. Prietenul meu, soţul ei nu a reuşit. Aşa că îi mulţumesc doar lui Dumnezeu că familia mea a reuşit”, a spus un rezident, Winter Thomas, care a scăpat de la etajul al nouălea ...