Potrivit unei traduceri publicate de The Independent, Srdjan Djokovic a spus: „Motivul acestei conferinţe de presă este de a sărbători victoria lui Novak. În cele din urmă a câştigat. Justiţia a învins, statul de drept a învins”.

Fratele lui Novak, Djordje, a adăugat: “Pentru noi, ca familie, a fost foarte dificil. Suntem foarte emoţionaţi de fratele meu. Este dificil să îl aperi pe Novak şi să nu jigneşti pe nimeni în acelaşi timp. Noi suntem luptători pentru justiţie şi statul de drept şi am făcut tot ce am putut pentru a urma procedurile.”

Familia sârbului a confirmat că Djokovic s-a întors deja la antrenamente

Sky News l-a audiat interviat anterior pe Srdjan Djokovic, care a afirmat că fiul său va intra imediat pe terenul de tenis după patru zile petrecute într-un hotel, în carantină.

Djordje Djokovic, fratele campionului de tenis, a reiterat acest aspect, afirmând că Novak a intrat deja pe teren.

„Novak este liber. În urmă cu câteva minute, el s-a antrenat pe un teren de tenis”, a declarat el.

“A venit în Australia pentru a juca tenis, pentru a încerca să câştige încă un Australian Open. El a fost marcat în diferite moduri timp de mulţi ani şi a susţinut întotdeauna libertatea de alegere”.

Mama lui Novak Djokovic, Dijana, a spus la conferinţa de presă că fiul ei „nu a făcut nimic rău”.

“Suntem aici pentru a sărbători victoria fiului nostru Novak. El a luptat întotdeauna pentru dreptate. Nu a făcut nimic greşit”, a spus ea în limba sârbă, conform unei traduceri în engleză din The Guardian.

Ea adaugă: „S-a dus acolo pentru a câştiga acel turneu. Această situaţie a fost extrem de dificilă. A existat un spectru de emoţii: tristeţe, teamă, dezamăgire.

Au fost momente în care nu avea telefonul mobil la el. Nu aveam nicio idee despre ce se întâmpla”.

Ea le mulţumeşte tuturor fanilor săi din întreaga lume care l-au susţinut pe fiul ei la Melbourne, în faţa acelui “aşa-zis hotel”.

Aceasta este cea mai mare victorie din cariera lui, este mai mare decât orice Grand Slam”, spune ea.

Unchiul starului sârb, Goran, le-a mulţumit, de asemenea, preşedintelui şi premierului sârb pentru eforturile lor de a convinge autorităţile australiene să „îl trateze mai bine”.

Djokovic a confirmat faptul că se antrenează, printr-o postare pe Instagram, în care scrie:

„Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a anulat anularea vizei mele. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem, în faţa unor fani extraordinari.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/profimedia-0591367151-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/profimedia-0591367151-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit unei traduceri publicate de The Independent, Srdjan Djokovic a spus: „Motivul acestei conferinţe de presă este de a sărbători victoria lui Novak. În cele din urmă a câştigat. Justiţia a învins, statul de drept a...