Autor: Cătălin Costache

Publicistul Ion Cristoiu a discutat, la Aleph News, despre decizia de a modifica pragul de burse.

Despre decizia lui Sorin Cîmpeanu, Ion Cristoiu susţine că este perfect normal ca bursele de merit să se acorde de la pragul de 9,50, considerând că pragul de 8,50 ar fi fost prea uşor de atins şi nu ar mai exista noţiunea de „merit”.

„Cum adică, bursa de merit era de la 8,50!? Eu eram elev de 10, eram şi la matematică, deşi n-am nicio treabă cu matematica. Bursa de merit vine de la 9,50, că e bursă de MERIT, nu de sărăcie. Un elev al cărui tată era miliardar şi avea 8,50, lua bursă de merit”, spune Ion Cristoiu.

În acelaşi timp, publicistul Ion Cristoiu consideră că pragul de 9,90 ar fi fost chiar mai potrivit pentru acordarea burselor de merit. El subliniază faptul că, la pragul de 8,50 bursa de merit era prea accesibilă şi erau nişte „cheltuieli nesăbuite”.

„Erau cheltuieli nesăbuite, (n.r. – să dai bursă de la 8,50), nici măcar de la 9. După părerea mea, trebuia să fie de la 9,90. Bursa de merit! După asta poţi să introduci: bursă de sărăcie, bursă de ochi albaştri, bursă de orfani… De la 8,50 primeau şi băieţii de miliardari,” a declarat publicistul Ion Cristoiu în cadrul emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/cristoiu-vorbeste.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/01/cristoiu-vorbeste-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Autor: Cătălin Costache Publicistul Ion Cristoiu a discutat, la Aleph News, despre decizia de a modifica pragul de burse. Despre decizia lui Sorin Cîmpeanu, Ion Cristoiu susţine că este perfect...