Carrefour România a decis retragerea de la vânzare şi rechemarea de la clienţi a unor portocale la care a fost constatată o depăşire a valorilor admise de reziduuri de pesticide.

Imaginea articolului Un supermarket din România a retras de la vânzare portocale cu pesticide

Un supermarket din România a decis să retragă de la vânzare portocale cu pesticide

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat joi că în urma notificării primite din partea furnizorului Andros Stil SRL, Carrefour România SA a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a unui lot de portocale.

Produsul a fost rechemat după ce s-a constatat o depăşire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Lambda-Cyhalothrin, Chlorpirifos).

Este vorba de produse comercializate în perioada 23.12.2021 – 05.01.2022.

„Originea produsului a fost menţionată eronat pe etichetă de către furnizorul Andros Stil SRL ca fiind Grecia, produsul fiind origine Egipt”, a transmis ANSVSA.

Se recomandă persoanelor care deţin produse din acel lot să nu le consume, ci să le distrugă sau să le ducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Carrefour România a decis retragerea de la vânzare şi rechemarea de la clienţi a unor portocale la care a fost constatată o depăşire a valorilor admise de reziduuri de pesticide. ...