Steve Varze, din Hackney, în estul Londrei, este primul om din lume care a primit o proteză de ochi imprimată 3D, scrie BBC.

Imaginea articolului Un bărbat din Marea Britanie este primul om din lume care a primit o proteză de ochi imprimată 3D

Un bărbat din Marea Britanie este primul om din lume care a primit o proteză de ochi imprimată 3D

Se speră că ochiul să fie mai realist decât un ochi protetic tradiţional din acrilic. De asemenea, printarea va reduce la jumătate timpul necesar pentru ca pacienţii să primească proteza, de la şase săptămâni la trei.

“Am avut nevoie de o proteză de când aveam 20 de ani şi întotdeauna m-am simţit stânjenit de acest lucru”, a declarat Varze, care are 40 de ani. “Acest nou ochi arată fantastic şi, fiind bazat pe tehnologia de imprimare digitală 3D, va fi din ce în ce mai bun.”

Pentru o proteză tradiţională, un pacient trebuie să treacă printr-o şedinţă de două ore pentru a-şi modela orbita, înainte ca proteza să fie montată şi apoi vopsită.

Potrivit spitalului, proteza imprimată 3D ar trebui să reducă procesul de fabricaţie la două-trei săptămâni, iar programarea iniţială ar trebui să dureze doar o jumătate de oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Steve Varze, din Hackney, în estul Londrei, este primul om din lume care a primit o proteză de ochi imprimată 3D, scrie BBC. ...