De la şeful hărţuitor sau prietenul insistent, toţi sunt interesaţi să ne ia urma. Iată unul dintre „trucurile”, pentru a-i putea ţine la distanţă pe oamenii curioşi folosind „Ultima accesare”.

Este o modalitate excelentă de a-i ţine la distanţă pe cei nepoftiţi, reuşind astfel să nu îi anunţăm ora celei mai recente accesări a aplicaţiei.

Pentru a face acest lucru, trebuie să intraţi în Setări, apoi apăsaţi Cont, Confidenţialitate şi, în sfârşit, Ultima accesare.

Alegând „Nimeni”, ne ascundem de toată lumea când ne-am conectat ultima dată. Cu opţiunea „Contactele mele”, doar cei din agenda noastră pot avea acces la aceste informaţii, în timp ce „Toată lumea” face informaţiile „publice”.

O funcţie care tocmai a apărut în versiunea beta vă permite să „ascundeţi” doar anumite contacte, dar nu este încă disponibilă pentru toată lumea. Atenţie, însă: ascunzându-ne ultimul acces, nu îl vom putea vedea nici noi pe cel al celorlalţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/11/app.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/11/app-300x300.jpgrootstireaUncategorised
De la şeful hărţuitor sau prietenul insistent, toţi sunt interesaţi să ne ia urma. Iată unul dintre „trucurile”, pentru a-i putea ţine la distanţă pe oamenii curioşi folosind „Ultima accesare”.Este o modalitate excelentă de a-i ţine...