Mavys Alvarez susţine că, deşi a avut o relaţie consensuală cu Maradona, într-una dintre ocazii acesta a violat-o. Cei doi s-au întâlnit în Cuba, acolo unde starul argentinian se afla internat într-o clinică de reabilitare din cauza consumului de droguri. “Mi-a acoperit gura, m-a violat, şi am încetat să mai fiu inocentă, totul îmi fusese furat”, a spus, într-o conferinţă de presă, Alvarez. Ea avea 16 ani, iar Maradona 40.

Motivul pentru care Mavys Alvarez spune că nu a vrut să facă public evenimentul tragic din viaţa ei a fost prietenia pe care Maradona o avea cu fostul lider cubanez, Fidel Castro. I-a fost teamă pentru ea şi pentru familia ei.

Ea a depus mărturie la Ministerul de Justiţie din Argentina împotriva anturajului lui Maradona, mărturie legată de ceea ce a trăit la 16 ani. Ea a adus, în sprijinul ideei că ar fi fost apropiată de Maradona, o serie de fotografii care-i înfăţişează pe cei doi alături de Fidel Castro, printre alţii.

Nici guvernul cubanez, nici Matias Morla, avocatul lui Maradona când acesta trăia, nu au oferit vreo declaraţie referitoare la cele susţinute de Mavys Alvarez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/11/el2wiupxuaaiqhb.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/11/el2wiupxuaaiqhb-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Mavys Alvarez susţine că, deşi a avut o relaţie consensuală cu Maradona, într-una dintre ocazii acesta a violat-o. Cei doi s-au întâlnit în Cuba, acolo unde starul argentinian se afla internat într-o clinică de reabilitare din...