Traficul transfrontalier este îngreunat şi se înregistrează coloane de automarfare atât pe sensul de ieşire din România, cât şi pe cel de intrare. Potrivit Poliţiei de frontieră, aglomeraţia este cauzată de implementarea unei noi aplicaţii la controlul de frontieră de către autorităţile maghiare.

Poliţia de frontieră a contactat autorităţile maghiare în vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului.

Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au dispus suplimentarea personalului la efectuarea formalităţilor de frontieră, precum şi a arterelor de control deschise pentru acest tip de mijloace de transport, în funcţie de configuraţia şi capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere.

De asemenea, autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei că miercuri, între orele 1.00 – 6.00, traficul transfrontalier prin P.T.F. Petea şi P.T.F. Urziceni, de pe raza judeţului Satu Mare, va fi sistat temporar pentru toate tipurile de mijloace transport (autoturisme, microbuze, autocare, camioane etc.) ca urmare a unor lucrări de mentenanţă efectuate la sistemul informatic maghiar.

Şoferii sunt sfătuiţi să folosească celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim internaţional de la frontiera cu Ungaria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/11/7397622-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/11/7397622-mediafax-foto-andreea-alexandru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Traficul transfrontalier este îngreunat şi se înregistrează coloane de automarfare atât pe sensul de ieşire din România, cât şi pe cel de intrare. Potrivit Poliţiei de frontieră, aglomeraţia este cauzată de implementarea unei noi aplicaţii la...