Proiectul a fost realizat cu ajutorul Facultăţii de Arte şi Design şi al Facultăţii de Muzică şi Teatru.

Terminalul de sosiri externe s-a transformat în spaţiu pentru expoziţii, concerte, performance-uri, happening-uri sau flashmob-uri, spun organizatorii.

„Timişoara va fi Capitală Europeană a Culturii în 2023, astfel că acest spaţiu, care acum poartă o amprentă artistică puternică, este un mare atu pentru oraşul nostru, urmând să întâmpine numeroşi turişti şi consumatori de cultură de pe întregul continent. Aceştia nu vor intra într-un aeroport ca oricare altul, un spaţiu neutru şi exclusiv funcţional, ci se vor intersecta cu arta, vor avea o experienţă culturală din prima clipă în care calcă în Timişoara”, a declarat rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Primul eveniment este o expoziţie reprezentativă a specializărilor grafică, pictură, sculptură, foto video, restaurare-conservare, modă-design vestimentar, design textil şi ceramică.

Peste 30 de lucrări de artă studenţească, ţinute vestimentare şi obiecte ceramice îmbogăţesc vizual şi spiritual incinta sălii de aşteptare a noului terminal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/aeroport-intarzieri-mihai-dascalescu.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/aeroport-intarzieri-mihai-dascalescu-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Proiectul a fost realizat cu ajutorul Facultăţii de Arte şi Design şi al Facultăţii de Muzică şi Teatru. Terminalul de sosiri externe s-a transformat în spaţiu pentru expoziţii, concerte, performance-uri, happening-uri sau flashmob-uri, spun...