Atâta doar că, în Israel, VIP-urile care se opun vaccinării anti-covid se abţin să dea spectacole în mass-media, preferând scena reţelelor de socializare.

Cât priveşte medicii antivaccinişti, acestora li se dă imediat replica pe ecranele televiziunilor de către omologi de-al lor, cu argumente de necombătut.

Se pare însă că ceea ce a redus semnificativ numărul de nevaccinaţi până la 200.000- 250.000 e frica. Faptul că fiecare antivaccinist care ajunge pe patul de spital cu Covid-19  e imediat mediatizat exprimându-şi regretul că nu s-a vaccinat şi făcând un apel public la vaccinare de lângă masca de oxigen.

Există însă şi un grup mic de persoane care rămân pe poziţie: refuză intubarea, chiar şi tratamentul medicamentos (Regeneronul, de pildă) şi preferă să moară decât să-şi schimbe convingerile.

Super-mediatizate în presă sunt şi cazurile de copii cu complicaţii post-covid. Pe bună dreptate. În urmă cu trei zile s-a stins un băiat de 16 ani. Nu era vaccinat.

Populaţia Israelului numără două milioane de copii. În acest moment, aproximativ 200 sunt internaţi cu Covid-19, toţi nevaccinaţi, dintre care 120 au dezvoltat aşa-numitul sindromul pediatric inflamator multisistemic (PIMS).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/ap-20263469633563.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/ap-20263469633563-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Atâta doar că, în Israel, VIP-urile care se opun vaccinării anti-covid se abţin să dea spectacole în mass-media, preferând scena reţelelor de socializare. Cât priveşte medicii antivaccinişti, acestora li se dă imediat replica pe...