Social-democraţii au depus, luni, o plângere penală pe numele premierului interimar Florin Cîţu, a vicepremierului Kelemen Hunor şi pe numele miniştrilor Cseke Attila şi Dan Vîlceanu, pe care îi acuză de constituire de grup infracţional organizat şi abuz în serviciu în privinţa alocării fondurilor.

Imaginea articolului Plângere penală pe numele lui Cîţu, Kelemen Hunor şi Vîlceanu

Plângere penală pe numele lui Cîţu, Kelemen Hunor şi Vîlceanu

Florin Cîţu, Kelemen Hunor, Cseke Attila şi Dan Vîlceanu sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul uin folos necuvenit ce a produs consecinţe deosebit de grave.

Potrivit plângerii depuse la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin decizia privind alocarea unor sume din Fondul de Rezervă Bugetară la dispoziţia Guvernului, pentru unele autorităţi locale, „făptuitorii au dispus alocarea arbitrară a peste 1.010.99 mii lei”.

PSD consideră că alocarea s-a realizat arbitrar şi discreţionar.

„Criteriul avut în vedere a fost unul licit, şi anume apartenenţa la o anumită entitate politică, nicidecum interesul public sau necesităţile financiare reale determinate de factori obiectivi, ci doar interesul unui grup restrâns de persoane”, scriu social-democraţii în plângerea penală depusă la Parchetul General.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Social-democraţii au depus, luni, o plângere penală pe numele premierului interimar Florin Cîţu, a vicepremierului Kelemen Hunor şi pe numele miniştrilor Cseke Attila şi Dan Vîlceanu, pe care îi acuză de constituire de grup infracţional organizat şi abuz în serviciu în privinţa alocării fondurilor. ...