Conform prefectului de Mureş, Mara Togănel, Târgu Mureş a depăşit incidenţa de 6 la mia de locuitori.

Începând de marţi, în Târgu Mureş se aplică restricţii.

Cele mai importante schimbări sunt cele legate de purtarea măştii în spaţiile exterioare şi restricţiile de deplasare în weekend (între orele 20:00-05:00), de la care fac excepţie persoanele vaccinate şi cele trecute prin boală.

În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu o distanţă de min. 1 metru între persoane şi mască de protecţie.

Activitatea în cinematografe, instituţii de spectacole şi/sau concerte este permisă la capacitate maximă de 50%, cu mască de protecţie.

Sunt permise în aer liber spectacole, concerte, festivaluri publice şi private cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie.

Activităţile recreative şi sportive se pot desfăşura în aer liber cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună.

Se permit nunţi şi botezuri cu participarea persoanelor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, dar nu mai mult de 200 de persoane, în interior sau în exterior.

Activitatea în restaurante şi cafenele, atât în interior cât şi la terase, este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5:00—24:00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/7607562-mediafax-foto-raul-stef-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/7607562-mediafax-foto-raul-stef-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Conform prefectului de Mureş, Mara Togănel, Târgu Mureş a depăşit incidenţa de 6 la mia de locuitori. Începând de marţi, în Târgu Mureş se aplică restricţii. Cele mai importante schimbări...