Trump, cu o avere netă de 2,5 miliarde de dolari, a ratat intrarea pe listă cu aproximativ 400 de milioane de dolari. Averea sa este aceeaşi ca anul trecut, potrivit Forbes, dar în scădere semnificativă faţă de ce avea la începutul preşedinţiei sale. În 2016, Trump avea o avere de 3,7 miliarde de dolari, potrivit Forbes, care a scăzut la 3,1 miliarde de dolari în 2017 şi s-a menţinut în 2018 şi 2019.

Cine este de vină pentru că Trump a ieşit de pe listă? Forbes spune că Trump ar trebui să se uite în oglindă.

Ieşirea de pe lista Forbes nu îi va conveni lui Trump, care ţine mult la acest tip de evaluări şi clasamente, ca dovadă publică a numeroaselor sale succese, comentează CNN.

Acest lucru, de la Jonathan Greenberg, un fost reporter pentru Forbes, arată clar cât de mult îi pasă lui Trump:

Averea lui Trump, aşa cum a fost documentată de Forbes, a fost întotdeauna considerabil mai mică decât a declarat acesta public.

Cât de bogat este Trump este de fapt mai mult o discuţie teoretică. După cum a arătat The New York Times după ce a obţinut declaraţiile fiscale ale lui Trump din ultimele două decenii, omul de afaceri are datorii majore care vor ajunge la scadenţă în următorii ani. (Trump, încălcând tradiţia, nu şi-a publicat niciodată declaraţiile fiscale, nici în timpul candidaturii sale la preşedinţie, nici în timpul mandatului).

Situaţia financiară a lui Trump ar putea fi factorul X în momentul în care acesta decide să candideze din nou la preşedinţie în 2024. Dacă are probleme financiare, s-ar putea să nu fie în măsură să organizeze o a doua campanie electroală, Sau poate că ar face acest lucru în speranţa că va rămâne relevant şi atractiv pentru potenţiali clienţi şi pentru afaceri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/donald-trump4.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/donald-trump4-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Trump, cu o avere netă de 2,5 miliarde de dolari, a ratat intrarea pe listă cu aproximativ 400 de milioane de dolari. Averea sa este aceeaşi ca anul trecut, potrivit Forbes, dar în scădere semnificativă faţă...