Samsung ar putea produce vaccinuri Covid în numele Pfizer. Având în vedere aria de referinţă a gigantului tehnologic, s-ar părea că este dovada existenţei microcipului fantomatic subcutanat atât de drag celor care susţin teoria conspiraţiei.

După cum a raportat presa sud-coreeană, la New York, preşedintele ţării asiatice, Moon Jae-in, şi CEO-ul companiei farmaceutice americane, Albert Bourla. Tema principală: „cooperarea în vaccinare”.

Adică, nu numai achiziţionarea de doze suplimentare de către guvernul din Seul, în perspectiva anului 2022, ci şi posibilitatea ca, în curând, câmpul de vaccinare să poată fi dezvoltat în Coreea de Sud, o ţară care apare deja astăzi printre liderii producătorii de produse farmaceutice pe scară mondială.

Potrivit unor surse oficiale, Bourla ar fi exprimat „apreciere şi respect pentru tehnologia ştiinţifică coreeană” şi ar fi afirmat că „există multe posibilităţi pentru Pfizer de a consolida cooperarea cu Coreea de Sud, deoarece produce şi alte vaccinuri pe lângă anti-Covid şi medicamente pentru alte boli”.

Moon ar spune atunci că „combinarea capacităţilor de dezvoltare a vaccinului Pfizer cu capacităţile de producţie ale Coreei de Sud ar putea accelera distribuţia vaccinurilor în întreaga lume şi ar contribui la creşterea ratelor de vaccinare pentru ţările în curs de dezvoltare”.

Aici va intra Samsung în joc, întrucât divizia sa de biotehnologie – Samsung Biologics, cu sediul în oraşul futurist Songdo – este o excelenţă în acest sector. Fondată în 2011, operează în ramura Cdmo (Contract and Development Manufacturing Organization sau acele companii care produc medicamente în numele unor terţi) şi are deja un acord similar cu vaccinul Moderna.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/samsung.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/10/samsung-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Samsung ar putea produce vaccinuri Covid în numele Pfizer. Având în vedere aria de referinţă a gigantului tehnologic, s-ar părea că este dovada existenţei microcipului fantomatic subcutanat atât de drag celor care susţin teoria conspiraţiei. ...