Inspectoratele şcolare trebuie să publice zilnic informaţii despre clasele în care se predă online, în contextul pandemiei.

Potrivit unei note a Ministerului Educaţiei, fiecare inspectorat şcolar va crea o secţiune dedicată pe site-ul propriu pe care va publica zilnic lista şcolilor cu precizarea claselor care au activitate online.

Linkul către secţiunea dedicată va fi transmis pe email, iar Ministerul Educaţiei va publica aceste linkuri în secţiunea www.edu.ro/functionare_scoli.

De asemenea, inspectoratele şcolare trebuie să intensifice acţiunile de control pentru verificarea respectării tuturor regulilor de protecţie sanitară în şcoli şi să sprijine testarea cu teste rapide antigen non-invazive – teste de salivă – a elevilor, preşcolarilor şi angajaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Inspectoratele şcolare trebuie să publice zilnic informaţii despre clasele în care se predă online, în contextul pandemiei. ...