Poliţia Română a scos la concurs, prin încadrare din sursă externă, 412 locuri de ajutor de şef de post, în scopul reducerii deficitului de personal.

Imaginea articolului Poliţia Română: Peste 400 de locuri de ajutor de şef de post, scoase la concurs. Perioada înscrierilor

Poliţia Română: Peste 400 de locuri de ajutor de şef de post, scoase la concurs. Perioada înscrierilor

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene ale Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Înscrierile se fac online, la unităţile de poliţie care au scos posturile la concurs, în perioada 13-24 septembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare.

În perioada 11-19 octombrie, candidaţii, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice. În 23 octombrie va avea loc proba scrisă, de tip test grilă.

„Înscrierea candidaţilor se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute”, a transmis Poliţia Română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Poliţia Română a scos la concurs, prin încadrare din sursă externă, 412 locuri de ajutor de şef de post, în scopul reducerii deficitului de personal. ...