Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, prognoza pe următoarele patru săptămâni.

  • Săptămâna 13 – 20 septembrie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, dar şi uşor deficitar în cele sud-vestice şi sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

  • Săptămâna 20 – 27 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai pronunţată în cele nord-estice. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

  • Săptămâna 27 septembrie – 4 octombrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric va avea o tendinţă spre deficit, în cea mai mare parte a ţării.

  • Săptămâna 4 – 11 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor sub cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile.Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă se vor situa în limitele climatologice ale intervalului, la nivelul întregii ţări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/7136289-mediafax-foto-octav-ganea.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/7136289-mediafax-foto-octav-ganea-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, prognoza pe următoarele patru săptămâni. Săptămâna 13 – 20 septembrie Valorile termice vor fi uşor...