„Astăzi, după mai mult de două luni, am stabilit măsuri restrictive pentru unele activităţi şi evenimente în două localităţi din judeţul nostru: Ianca şi Şopârliţa”, a anunţat Florin Homorean pe Facebook.

Potrivit acestuia, în comuna Ianca, începând de sâmbătă, pentru o perioadă de 14 zile, sunt interzise organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de întruniri în spaţii deschise, precum şi a activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, sportive sau de divertisment în spaţii închise sau deschise, inclusiv organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.).

În comuna Şopârliţa, începând de astăzi şi pentru o perioadă de 14 zile, este limitată participarea la activităţile şi evenimentele menţionate anterior”, a spus prefectul.

Conform prefectului, aceste măsuri sunt necesare în condiţiile în care incidenţa cazurilor COVID-19 creşte în fiecare zi. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul DSP Olt, sâmbătă, în comuna Ianca incidenţa cumulată era de 3,19 la mia de locuitori, iar în Şopârliţa de 2,58.

Florin Homorean a făcut apel la responsabilitate şi implicare: „Vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 contribuie la protejarea sănătăţii noastre şi a celor din jurul nostru. Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este un proces facil şi sigur”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/7563984-mediafax-foto-gabriel-brezeanu-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/7563984-mediafax-foto-gabriel-brezeanu-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Astăzi, după mai mult de două luni, am stabilit măsuri restrictive pentru unele activităţi şi evenimente în două localităţi din judeţul nostru: Ianca şi Şopârliţa”, a anunţat Florin Homorean pe Facebook. Potrivit...