Ultima călătorie în Africa de Sud a prinţului Albert al II-lea de Monaco şi a gemenilor Gabriella şi Jacques, în vârstă de şase ani, la sfârşitul lunii august 2021, pentru a-şi vedea soţia, respectiv mama din nou, după câteva luni de absenţă din cauza bolilor şi a operaţiilor, părea să fi deschis calea spre recuperare şi întoarcerea în Principat.

Starea sănătăţii prinţesei s-a înrăutăţit, ştirea fiind publicată de tabloidul german Bild. Soţia prinţului Albert suferă de o infecţie a urechii, nasului şi gâtului din mai 2021 şi, din acest motiv, nu a putut să părăsească Africa de Sud din momentul în care s-a îmbolnăvit.

În timpul recentei călătorii-flash cu copiii săi, prinţul Albert şi-a însoţit soţia la o consultaţia cu chirurgul care a operat-o pe 13 august 2021.
În realitate, separarea forţată a fost văzută de mass-media ca preludiul unui divorţ iminent al cuplului, care urma să fie făcut public în octombrie 2021 sau după întoarcerea lui Charlene din Africa de Sud.

Într-un interviu exclusiv pentru People, prinţul Albert declarase: „Ştiu că Charlene a spus că s-ar putea întoarce la sfârşitul lunii octombrie, dar asta a fost înainte de ultima rundă de consultaţii medicale şi sunt destul de sigur că putem reduce acel interval de timp. Condiţiile ei s-au îmbunătăţit mult de la ultima operaţie, este bine şi are bună dispoziţie, atât de multă încât mi-a spus în glumă că este gata să urce clandestin pe o navă, pentru a se întoarce în Europa”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/charlene-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/09/charlene-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ultima călătorie în Africa de Sud a prinţului Albert al II-lea de Monaco şi a gemenilor Gabriella şi Jacques, în vârstă de şase ani, la sfârşitul lunii august 2021, pentru a-şi vedea soţia, respectiv mama din...