Răzvan Cherecheş publică, sâmbătă, pe Facebook, scrisoarea către cei nevaccinaţi din SUA, unde tulpina Delta a început să facă ravagii. El a spus că nu a găsit, însă, sursa originală a scrisorii, şi anume femeia care şi-a pierdut soţul, bolnav de COVID-19.

„După 23 de zile în spital şi 22 de zile în comă pe ventilator, soţul meu nevaccinat a murit de COVID-19. Am crezut că suntem invincibili! Am crezut că suntem tineri şi sănătoşi şi că, în cazul în care ne infectăm, vom fi bolnavi o scurtă vreme şi apoi ne vom continua viaţa. Am aşteptat şi am aşteptat … Am trecut prin 2020 fiind precauţi – nu am fost mereu perfecţi, dar am reuşit să rămânem negativi tot anul, nu am fost expuşi niciodată la o persoană infectată. Am crezut în sistemul nostru imunitar şi am ignorat cu încăpăţânare avertismentele (nimeni nu are dreptul să ne spună ce să facem cu corpul nostru)”, scrie femeia, care adresează scrisoarea către cei nevaccinaţi, pentru ca ei să ştie că nimeni nu este invincibil în faţa bolii.

Cei doi soţi americani şi-au spus că vor face vaccinul atunci când va fi obligatoriu şi că dacă nu au luat virusul până acum, nu îl vor lua niciodată. S-au „încurajat” pentru că erau puţine cazuri în regiunea lor şi părea că lucrurile revin la normal. Şi-au mai spus că „poate ne vom vaccina în curând, dar se pare că nu va mai fi nevoie”.

„Din 4 iulie am fost la spital în fiecare zi: în faţa ochilor mei, soţul meu tânăr, sănătos, puternic, înalt, curajos şi inteligent a fost distrus de COVID-19 – i-a copleşit plămânii, i-a distrus rinichii şi i-a cauzat cheaguri de sânge care au dus la multiple accidente vasculare cerebrale. Inima i-a cedat ultima – inima lui, care m-a iubit peste 10 ani. Am văzut cum Dragostea mea s-a luptat cu virusul care i-a distrus corpul. Nu am putut să fac nimic – am stat doar acolo în timp ce doctorii foloseau expresii ca >, , . Am fost pregătită pentru luni de zile în care să văd Dragostea mea la pat, cu leziuni pe spate din cauza statului în pat, cu tuburi care să îl ajute să respire, cu perfuzii care să îi dea medicamentele şi să îl hrănească, luni de zile în care să aud medicii şi asistentele spunând lucruri groaznice despre sănătatea lui, luni de zile în care inima mea să fie sfâşiată în fiecare zi. , au fost întrebări pe care şi le-a pus femeia, care a sperat până în ultima clipă că soţul ei va câştiga lupta.

Aceasta scrie despre cum în tot timpul cât bărbatul a fost în spital s-a învârtit prin casă, brusc complet singură: „Peste tot în jur sunt mărturiile călătoriilor noastre, a aprecierii noastre pentru artă, aventură, viaţă. Este incredibil cum am putut trece parcă într-o secundă de la noi doi înotând cu rechinii la el în stare critică pe patul de spital. De fiecare dată când îmi închid ochii îl văd pe el în comă, pe patul de spital, cu maşini în jur care îl ţin în viaţă. Nu este niciun mod prin care te poţi pregăti pentru această realitate groaznică, nu este niciun mod prin care să înţelegi durerea vieţii noastre şi a pierderii mele”, mai spune femeia, apoi adaugă că „este o cale să o previi şi este o cale prin care poţi să îi salvezi pe alţii de durere”.

„Vaccinează-te! Îţi înţeleg fricile, şi eu le-am avut, dar acum trăiesc cel mai mare coşmar al vieţii mele. Şi dacă asta nu te convinge, trebuie să ştii că unul dintre ultimele lucruri pe care le-a spus soţul meu înainte să intre în comă a fost că regretă că nu s-a vaccinat. Salvează o viaţă, salvează un soţ, salvează un fiu, salvează un prieten!”, scrie femeia din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/imbolnaviri-coronavirus.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/imbolnaviri-coronavirus-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Răzvan Cherecheş publică, sâmbătă, pe Facebook, scrisoarea către cei nevaccinaţi din SUA, unde tulpina Delta a început să facă ravagii. El a spus că nu a găsit, însă, sursa originală a scrisorii, şi anume femeia care...