Săptămâna trecută, Comisia Europeană a iniţiat acţiuni în justiţie cu privire la modificările aduse legilor privind educaţia şi protecţia copilului în Ungaria.

“Pentru Ungaria, există mult mai multe argumente în favoarea rămânerii în Uniunea Europeană decât împotriva acesteia. Aderarea la UE a fost decizia corectă, a fost în interesul nostru naţional”, a spus Gergely Gulyas, şeful de cabinet al lui Orban, într-un briefing de ştiri.

El a spus însă că Ungaria are dreptul să ia decizii pe cont propriu cu privire la aspecte în care nu a predat autoritatea instituţiilor UE.

Întrebată de referendum, Comisia Europeană a declarat că nu interferează în metodele alese de statele membre de elaborare a politicilor, deşi a considerat măsura una discriminatorie.

Măsurile, care au fost contestate de comunitatea LGBT, interzic utilizarea materialelor care “promovează homosexualitatea şi schimbarea de gen” în şcoli, aparent ca o măsură de prevenire a abuzului asupra copiilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7615061-ap-mediafax-foto-ap-4.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7615061-ap-mediafax-foto-ap-4-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Săptămâna trecută, Comisia Europeană a iniţiat acţiuni în justiţie cu privire la modificările aduse legilor privind educaţia şi protecţia copilului în Ungaria. 'Pentru Ungaria, există mult mai multe argumente în favoarea rămânerii în Uniunea...