Într-o intervenţie la un post de televiziune din Ungaria, ministrul maghiar al Jusţiţiei, Varga Judit, a confirmat setul de întrebări ce ar urma să fie adresat la referendum. Cu toate Varga Judit a precizat că acestea pot suferi modificări.

Ministrul maghiar a precizat la hir TV că referendumul va avea loc în finalul acestui an sau începutul anului viitor, iar întrebările sunt umătoarele:

Cu toate acestea acestea mai pot suferi modificări.

  • Sunteţi de acord cu organizarea pentru minori în şcolile publice a educaţiei sexuale fără acordul părinţilor?
  • Sunteţi de acord cu promovarea în rândul minorilor a tratamentelor privind schimbarea de gen?
  • Sunteţi de acord să fie disponibile minorilor tratamentele de schimbare de gen?
  • Sunteţi de acord că minorilor să li se arate, fără nici o restricţie, conţinut media cu caracter sexual care le poate influenţa dezvoltarea?
  • Sunteţi de acord că minorilor să li se prezinte conţinut media ce priveşte schimbarea de gen?

Săptămâna trecută, Comisia Europeană a iniţiat acţiuni în justiţie cu privire la modificările aduse legilor privind educaţia şi protecţia copilului în Ungaria.

Întrebată de referendum, Comisia Europeană a declarat că nu interferează în metodele alese de statele membre de elaborare a politicilor, deşi a considerat măsura una discriminatorie.

Măsurile, care au fost contestate de comunitatea LGBT, interzic utilizarea materialelor care “promovează homosexualitatea şi schimbarea de gen” în şcoli, aparent ca o măsură de prevenire a abuzului asupra copiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/profimedia-0498875946.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/profimedia-0498875946-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Într-o intervenţie la un post de televiziune din Ungaria, ministrul maghiar al Jusţiţiei, Varga Judit, a confirmat setul de întrebări ce ar urma să fie adresat la referendum. Cu toate Varga Judit a precizat că acestea...