Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii au oprit pentru control pe sensul de intrare în ţară două TIR-uri, conduse de doi cetăţeni români, în vârstă de 34, respectiv 49 de ani. Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri din textile pentru firme din judeţele Alba şi Prahova.

În urma analizei documentelor prezentate la control, s-a constatat faptul că încărcătura nu îndeplineşte condiţiile legale de intrare pe teritoriul ţării, cei doi şoferi neavând documentaţia necesară prevăzută de lege pentru transferul de deşeuri.

În total, în cele două TIR-uri se aflau 29.600 kilograme de deşeuri textile.

Poliţiştii au mai verificat un TIR, condus de un cetăţean român, în vârstă de 41 de ani, care transporta aparate de cafea uzate, pentru o firmă din Hunedoara. Şoferul nu avea documentele necesare pentru introducerea în ţară a celor 4.200 kilograme de deşeuri.

În toate cele trei cazuri, autorităţile au dispus nepermiterea intrării în ţară a TIR-urilor şi a mărfurilor transportate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/politia-frontiera.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/politia-frontiera.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii au oprit pentru control pe sensul de intrare în ţară două TIR-uri, conduse de doi cetăţeni români, în vârstă de 34, respectiv 49 de ani. Aceştia transportau, conform...