Au apărut detalii ascuse din viaţa fostului cuplul prezidenţial Nicolae şi Elena Ceauşescu. Le-a scos la suprafaţă fostul secretar personal al lui Ceauşescu. Sunt scrise toate într-o carte de memorii ale lui Constantin Boştină. Le povesteşte în stilul propriu, maestrul Ion Cristoiu.

„Elena Ceauşescu era o nevastă. Adică, până la un anumit punct, cicălea de îl scotea…cum se mai întâmplă uneori. Ceauşescu o folosea pe ea ca omul rău. Era poliţistul rău. Când voia să scape de un document sau de o insistenţă a unuia din Comitetul Politic Executiv îl punea să treacă pe la ea.”, a spus Ion Cirstoiu. 

30 de ani a durat până a luat naştere această carte. Autorul mărturiseşte că sunt amintiri ale unor evenimente trăite de el, nu auzite de la alţii. 

„Cartea o gândeasc de vreo 30 de ani. Nu vreau, prin această carte, să încercăm o reabilitare a lui Ceauşescu. Am avut doi ani şi jumătate din viaţa mea, de dimineaţă până seara, lângă Ceauşescu.”, a povestit Constantin Boştină. 

Constantin este invitat la Interviurile lui Cristoiu, în seara asta, de la ora 20:00.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/ceausescu.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/ceausescu-300x300.pngrootstireaUncategorised
Au apărut detalii ascuse din viaţa fostului cuplul prezidenţial Nicolae şi Elena Ceauşescu. Le-a scos la suprafaţă fostul secretar personal al lui Ceauşescu. Sunt scrise toate într-o carte de memorii ale lui Constantin Boştină. Le povesteşte...