Grila TV iNES Smart va fi accesibilă printr-o aplicaţie la îndemâna utilizatorilor, alături de aplicaţiile preferate ale acestora. Serviciile sunt furnizate prin reţeaua proprie de fibră optică de la iNES, prin tehnologie Gpon.

Din punct de vedere tehnic, aplicaţia iNES Smart va pune accentul pe conţinut diversificat într-o grilă unică, ce numără peste 190 de canale cu peste 100 de canale HD şi canale 4K/UHD, păstrând şi celălalt mare avantaj – organizarea pe categorii tematice. Tehnologia implementată permite accesul la aplicaţie pe marea majoritate a modelelor de Smart TV de pe piaţă.

De asemenea, utilizatorii vor putea utiliza telecomanda propriului Smart TV, eliminând STB-ul sau cablurile inestetice. Folosind mai puţine echipamente hardware, aplicaţia este mai reactivă la schimbarea canalelor, punând astfel în valoare avantajele tehnice ale televizorului. În acest sens, aplicaţia este compatibilă şi cu formatul Dolby al TV-ului şi al sistemului de sunet, completând vizionarea TV şi cu sunet de mare acurateţe. Aplicaţia iNES Smart este funcţională şi pe televizoarele conectate la WiFi.

Accesul la aplicaţie se realizează în baza unui cont de client iNES, iar setările necesită o singură configurare, la conectarea iniţială. Pachetul iNES Smart este disponibil doar în reţeaua fizică iNES, pe aria Bucureşti şi Ilfov.

 

„Aplicaţia evidenţiază pe de o parte beneficiile grilei unice, cu numeroase canale HD şi 4K, structurate pe categorii tematice, iar pe de altă parte, accentuează performanţele Smart TV-urilor, eliminând STB-ul, cablurile de conectare şi a doua telecomandă. Acum, abonaţii iNES pot accesa grila TV şi celelalte platforme preferate de streaming doar cu telecomanda televizorului. Astfel, se pot bucura de o experienţă de vizionare TV la standardele tehnologice de ultimă oră, păstrând şi estetica dorită în amenajarea casei. Aşadar, rămânem în continuare fideli obiectivelor noaste – implementarea de tehnologii inovatoare şi confortul abonaţilor. Pentru asta, pregătim şi alte noutăţi în viitorul apropiat”, declară Cătălin Cuturela, Director Operaţiuni, iNES GROUP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Grila TV iNES Smart va fi accesibilă printr-o aplicaţie la îndemâna utilizatorilor, alături de aplicaţiile preferate ale acestora. Serviciile sunt furnizate prin reţeaua proprie de fibră optică de la iNES, prin tehnologie Gpon. ...