Directorul departamentului de Ştiinţă al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Soumya Swaminathan, a avertizat că nu ar trebui combinate vaccinuri dezvolatate de producători diferiţi.

 

Acesta spune că este o „tendinţă periculoasă”, deoarece există puţine date disponibile despre impactul asupra sănătăţii.

 

Este o tendinţă puţin periculoasă aici. Ne aflăm într-o zonă fără date, fără dovezi în ceea ce priveşte amestecul şi potrivirea”, a avertizat Soumya Swaminathan, potrivit Reuters.

 

„Va fi o situaţie haotică în toate ţările, dacă cetăţenii vor începe să decidă când şi cine va lua doza a doua, a treia şi a patra”, a adăugat aceasta. 

 

Thailanda a anunţat, luni, că va combina vaccinurile anti-COVID-19 Sinovac şi AstraZeneca, în contextul apariţiei variantelor mai contagioase. 

 

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu  Gheorghiţă, a anunţat în urmă cu o săptămână că România nu combină deocamdată vaccinurile împotriva COVID-19, pentru că nu sunt date suficiente despre siguranţă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/national-cancer-institute-fi3zhlxwryw-unsplash-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/national-cancer-institute-fi3zhlxwryw-unsplash-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Directorul departamentului de Ştiinţă al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Soumya Swaminathan, a avertizat că nu ar trebui combinate vaccinuri dezvolatate de producători diferiţi.   Acesta spune că este o „tendinţă...