• 12 – 19 iulie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele vestice, centrale şi nordice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de vest a ţării, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în zona Carpaţilor Orientali şi în estul Carpaţilor Meridionali.

  • 19 – 26 iulie

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile sud-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

  • 26 iulie – 2 august

Cu excepţia regiunilor sud-estice şi a extremităţii de sud a teritoriul, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

  • 2 – 9 august

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/profimedia-0461105955-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/profimedia-0461105955-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
12 - 19 iulie Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai...