Costul imobilelor a crescut continuu în pandemie, iar în iunie, anul acesta, a fost atins punctul maxim din ultimii 12 ani.

Chiar şi aşa, e mult mai uşor să-ţi cumperi o locuinţă în România, faţă de alte ţări Europe. Londra şi Paris, spre exemplu, sunt cele mai scumpe Capitale europene.

Un metru pătrat în Londra costă 11.800 euro, faţă de 1.561 de euro, cât e în Bucureşti.

Antoanela Comşa, preşedintele grupului impobiliar Gran Via România, spune că nu este un lucru anormal ca preţurile pentru imobile să se scumpească în România, la fel caîn alte ţări care întâmpină acelaşi trend.

ANTONELA COMŞA expert imobiliar: Este normal să se scumpească pentru că folosim aceleaşi materiale ca şi cei din alte ţări, producători externi, la noi din păcate industria nu funcţionează foarte bine. Discutăm nu doar de valoarea terenului, ci şi de valoarea investiţiei iniţiale, treuie să ne gândim că în vest, înainte să începi un proiect, trebuie mai întâi să realizezi toate lucrările de infrastructură. 

Comşa spune că deşi se folosesc aceleaşi materiale de construcţii şi în România, condiţiile oferite în imobilele din ţara noastră nu se aliniază la cele din Vest.

ANTONELA COMŞA expert imobiliar: Pe de altă parte să ne uităm cum arată proiectele din vest şi cum arată foarte multe proiecte realizate în România, discutăm aici de facilităţi, de zone verzi, de materiale întradevăr calitative. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/blocuri.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/blocuri-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Costul imobilelor a crescut continuu în pandemie, iar în iunie, anul acesta, a fost atins punctul maxim din ultimii 12 ani. Chiar şi aşa, e mult mai uşor să-ţi cumperi o locuinţă în România,...