Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Botoşani, la sfârşitul săptămânii trecute au fost vandalizate semafoarele şi semnele de circulaţie puse pe sectorul de drum DJ 282B, Prăjeni – Plugari, aflat în proces de modernizare.

„Am făcut apel la transportatori şi la botoşăneni ca, pentru o scurtă perioadă de timp, să-şi limiteze deplasările pe sectorul de drum Prăjeni – Plugari, pentru a se putea turna balastul stabilizat şi asfaltul pe cei 2,77 de kilometri rămaşi nemodernizaţi. Din păcate, apelul nostru nu a rămas fără ecou printre mulţi botoşăneni, iar unii teribilişti au vandalizat şi au furat acumulatorii de la instalaţiile de dirijare a traficului. E păcat! Toţi vrem drumuri civilizate, dar, se pare că unii dintre noi nu au nicio urmă de bun-simţ faţă de cei care muncesc pentru a construi aceste drumuri”, a declarat Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean.

Constructorul care efectuează lucrările pe drumul Prăjeni – Plugari şi care a asigurat instalaţiile de dirijare a traficului a făcut plângere la Poliţie pentru a-i depista pe vandali.

„Sper ca, în cel mai scurt timp, poliţiştii să-i identifice pe cei care au vandalizat instalaţiile de semnalizare a traficului şi să se dispună măsurile prevăzute de lege. E păcat că în anul de graţie 2021 mai avem parte de astfel de incidente nefericite”, a mai spus Doina Federovici.

În urmă cu o săptămână, constructorul a început să toarne balastul stabilizat pe un sens al drumului Prăjeni – Plugari, urmând ca în aceste zile să toarne şi asfaltul, după care va lucra pe celălalt sens de mers.

Lucrările, care se ridică la 8,5 milioane de lei, sunt finanţate de Consiliul Judeţean Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/semafortarfic.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/semafortarfic-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Botoşani, la sfârşitul săptămânii trecute au fost vandalizate semafoarele şi semnele de circulaţie puse pe sectorul de drum DJ 282B, Prăjeni – Plugari, aflat în proces de modernizare. ...