Intitulată „CharactHer”, campania este prima iniţiativă cu un accent clar pe diversitate şi incluziune, lansată în cadrul Planului de acţiune pentru mass-media al Comisiei Europene.

„Pe măsură ce depăşim pandemia, trebuie să ne asigurăm că femeile ocupă un loc central în cadrul eforturilor noastre de redresare. Prin această campanie, sperăm că putem inspira multe femei, astfel încât Europa să îşi poată valorifica la maximum talentele”, a declarat vicepreşedinta pentru valori şi transparenţă, Věra Jourová.

„În luna decembrie, când am prezentat Planul de acţiune pentru mass-media, prioritatea noastră a fost foarte clară: diversitatea trebuie plasată în fruntea eforturilor noastre de redresare şi transformare a sectorului mass-media şi audiovizual. Promovarea incluziunii nu este doar responsabilitatea noastră socială, ci şi un element esenţial al căii noastre către o industrie mai rezilientă şi mai competitivă”, a spus comisarul pentru piaţa internă, Thierry Breton.

Potrivit CE, campania „CharactHer” se înscrie într-un efort politic mai amplu care vizează consolidarea agendei Comisiei privind o Uniune a egalităţii prin intermediul Strategiei UE privind egalitatea de gen.

Campania, desfăşurată în colaborare cu Collectif 50/50, va demara în cadrul Festivalului de film de la Cannes, în cadrul căruia 17 filme sprijinite de UE concurează pentru premii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/profimedia-0316611991.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/profimedia-0316611991-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Intitulată „CharactHer”, campania este prima iniţiativă cu un accent clar pe diversitate şi incluziune, lansată în cadrul Planului de acţiune pentru mass-media al Comisiei Europene. „Pe măsură ce depăşim pandemia, trebuie să ne asigurăm...