Tinerii din Republica Moldova, care au plecat din ţară ca să studieze în România, votează cu gândul la familiile rămase acasă.

Nicu Certan s-a grăbit să voteze, cu speranţa că, după aceste alegeri, în Republica Moldova va avea condiţiile pentru care a plecat de la el din ţară.

“Am votat, în primul rând, pentru un viitor mai bun, cum o spune toată lumea. Dar am votat cu gândul că voi putea, într-o zi, să revin în ţară, cu mândria că sunt din Republica Moldova, şi am siguranţa că voi reuşi să duc un trai mai bun şi chiar să-mi întemeiez şi o familie“, spune Nicu Certan, alegător.

La fel ca el, alţi zeci de moldoveni s-au aşezat la coadă, în Craiova, să voteze pentru un viitor mai bun.

“Sunt în România de 4 ani şi, de fiecare dată, la orice alegeri,am venit să votez, că e important. Toate rudele, părinţii sunt acolo şi pentru mine e important ca să fie şi acolo bine, nu neapărat doar aici”, spune un alt alegător.

„Doresc o Moldovă mai prosperă, ca să putem să locuim toţi în ţara noastră natală, ca locuitorii ţării noastre să nu plece peste hotare ca să-şi caute un loc de muncă, ca să-şi rezolve problemele familiale“, mărturiseşte altcineva.

“Îmi doresc să mă pot întoarce acasă pe un drum mai bun şi-mi doresc, desigur, salarii mai bune, mai mari, şi îmi doresc ca, corupţia să nu mai fie la un nivel atât de înalt cum este acum”, a mărturisit un alt alegător.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/pasaport-moldova-bogdan-stamatin.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/pasaport-moldova-bogdan-stamatin-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Tinerii din Republica Moldova, care au plecat din ţară ca să studieze în România, votează cu gândul la familiile rămase acasă. Nicu Certan s-a grăbit să voteze, cu speranţa că, după aceste alegeri, în...