Potrivit SRI, Curtea de Apel Bucureşti a dispus declararea ca persoane indezirabile pentru România a cetăţenilor apatrizi FA şi BM, pentru o perioadă de 10 ani.

Aceştia sunt acuzaţi că au manifestat un interes crescut pentru accesarea de materiale de propagandă teroristă, fiind implicaţi în promovarea acestora cu intenţia de a convinge şi a atrage noi adepţi.

„FA şi BM au un comportament, atitudini şi opinii specifice persoanelor aflate în proces de radicalizare. Având în vedere aspectele menţionate, SRI a acţionat în scopul prevenirii materializării ameninţărilor la adresa securităţii naţionale, rezultate din prezenţa şi activităţile desfăşurate pe teritoriul României de către cetăţenii străini”, a transmis SRI.

Ca urmare a sentinţei Curţii de Apel Bucureşti, străinii au fost luaţi în custodie de Inspectoratul General pentru Imigrări, în vederea îndepărtării de pe teritoriul României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/teroristi-604-afp.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/teroristi-604-afp-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit SRI, Curtea de Apel Bucureşti a dispus declararea ca persoane indezirabile pentru România a cetăţenilor apatrizi FA şi BM, pentru o perioadă de 10 ani. Aceştia sunt acuzaţi că au manifestat un interes...