„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, Cosmin-Constantin Baciu se numeşte în fucţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii”, potrivit deciziei semnată de Florin Cîţu, apărută în Monitorul Oficial 676 din 8 iulie.

Vineri dimineaţă, însă, în Monitorul Oficial a apărut o altă decizie cu privire la Baciu.

„La data intrării în vigoare a prezentei decizii, Cosmin Constantin Baciu se eliberează din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii”, este decizia semnată de premierul Florin Cîţu.

Baciu nu a avut timp să greşească ţinând cont de cât de scurt i-a fost mandatul de secretar de stat. Decizia de eliberare a fost publicată în Monitorul Oficial pentru că la numirea lui Cosmin Constantin Baciu nu a fost respectată procedura.

Postul pe care a fost numit nu există în organigrama Ministerului Sănătăţii. Mai întâi ar trebui să fie publicată în Monitorul oficial o hotărâre de Guvern de reorganizare pentru Ministerul Sănătăţii, care atestă că este nevoie de încă un post de secretar de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7620594-mediafax-foto-eduard-vinatoru.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7620594-mediafax-foto-eduard-vinatoru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, Cosmin-Constantin Baciu se numeşte în fucţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii”, potrivit deciziei semnată de Florin Cîţu, apărută în Monitorul Oficial 676 din 8 iulie....