Florin Fantastic a dat-o din hard rock în manele soft: „Alimentele sunt ieftine, puterea de cumpărare creşte, creşte şi consumul. Românii sunt mai fericiţi”.

Să-ncepem cu sfârşitul. „Românii sunt mai fericiţi”. Adevărat! Frumoase cuvinte. Doar c-a zis-o înaintea lui, mai concis, Leo de la Kuweit: „Of, of, fericire…”. (Cum care Leo de la Kuweit? Ăla cu hitu’ „112 Urgenţa”, remix 2021).

„Creşte consumul”. Asta necesită precizări. La folie? La lingură? Pe nas? În venă?

„Puterea de cumpărare creşte”. Io ce-am zis? Vorba lui marele nostru Dani Mocanu: „Am bani de mă enervează/ Le-am dat la duşmani boală de nu se tratează/ Am bani, am şi-i cântăresc/ Nu mai stau să-i număr, că mă plictisesc”. Sau mai pe globalizare – nepreţuitul Salam: „Buzunaru’ meu vorbeşte/ Orice limbă îşi doreşte”.

„Alimentele sunt ieftine”. Hm. În locul premierului, nu m-aş lua în gură cu Viorica Rudăreasa: „Am cartofi şi n-am ulei/ Şi fac foamea lângă ei…”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Florin Fantastic a dat-o din hard rock în manele soft: „Alimentele sunt ieftine, puterea de cumpărare creşte, creşte şi consumul. Românii sunt mai fericiţi'. ...