Mesajul a fost transmis de reprezentanţii MAI.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini referitoare la o situaţie înregistrată în municipiul Bucureşti, cu referire la respectarea prevederilor rutiere, în care sunt implicaţi angajaţi din diferite structuri ale MAI, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a solicitat efectuarea de verificări pentru stabilirea datelor exacte şi pentru o informare corectă a opiniei publice. În funcţie de rezultatul acestor cercetări, vor fi dispuse măsuri legale în consecinţă”, au anunţat reprezentanţii MAI.

Reprezentanţii Sindicatului Europol îl acuză pe comisarul şef Christian Ciocan, director împuternicit al Unităţii de Politici Publice din MAI, că a încălcat legea prin şapte fapte. Potrivit sindicaliştilor, Ciocan i-a ameninţat şi a încercat să-i intimideze pe agenţii de Poliţie.

Incidentul a fost relatat pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

„Ciocan a pătruns pe o stradă unde acţiona indicatorul „Accesul interzis” şi la solicitarea agenţilor a refuzat să se legitimeze, aşteptând probabil să fie recunoscut de la televizor. Ulterior, agenţii de poliţie au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuţele de înmatriculare, nu avea actele asupra şi a refuzat să respecte indicaţiile poliţistului. Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reţinută plăcuţa cu numărul de înmatriculare şi i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile”, scrie pe reţeaua de socializare.

Comisarul şef Christian Ciocan a fost filmat în timp ce se apără şi respinge acuzaţiile poliţiştilor. Totuşi, reprezentanţii Europol consideră că atitudinea comisarului a fost scandaloasă.

„Atitudinea şi comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase, mai ales pentru poziţia pe care o ocupă, recurgând la ameninţări şi intimidări la adresa agenţilor, şi chiar i-a jignit afirmând că nu cunosc legea. Îi felicităm pe colegii Secţiei 4, pentru că nu au cedat presiunilor lui Ciocan, care le-a adresat o serie de jigniri, afirmând inclusiv faptul că nu înţelege cum îşi permit nişte agenţi să îl amendeze şi să îi ţină morală. Aştetăm cu mare interes reacţia MAI cu privire la acest comportament de cea mai joasă speţă manifestat”, mai spun cei de la Europol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/ciocan2.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/ciocan2-300x300.pngrootstireaUncategorised
Mesajul a fost transmis de reprezentanţii MAI. „În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini referitoare la o situaţie înregistrată în municipiul Bucureşti, cu referire la respectarea prevederilor rutiere, în care sunt implicaţi...