Din 2007, Sibiul a revenit la popularitatea de odinioară datorită spectacolelor fascinante şi a turismului cultural, fapt care a contribuit la includerea acestuia în topuri.

 

„Sibiul este obişnuit cu prezenţa în topurile internaţionale, care denotă notorietatea de care s-a bucurat fosta capitală culturală europeană din 2007, fosta regiune gastronomică a Europei din 2019 şi locul în care se desfăşoară foarte multe evenimente culturale majore din România.”, a declarat Alin Chipăilă, preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

 

„Sibiul reprezenta o poartă importantă de intrare pentru turiştii străini. Să nu uităm că, deşi ne aflăm pe locul 10 în ceea ce priveşte capacitatea de cazare, totuşi ne aflam pe locul 3 ca număr de turişti atraşi”, conchide Alin Chipăilă.

 

Ofelia Popi este actriţă şi vorbeşte despre valoarea culturală a Sibiului. 

 

”În Sibiu, cultura face parte din viaţa de zi cu zi a cetăţenilor. Joi va începe festivalul filmului francez la fabrica de cultură la sala Lulu, în colaborare cu teatrul nostru”, a menţionat Ofelia Popi, actriţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/sibiu.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/sibiu-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Din 2007, Sibiul a revenit la popularitatea de odinioară datorită spectacolelor fascinante şi a turismului cultural, fapt care a contribuit la includerea acestuia în topuri.   „Sibiul este obişnuit cu...