Sunt în vacanţă, oficial. Şi cheful de muncă e mic.

În Comisia de Muncă, deputaţii au discutat pe repede-înainte…educaţia sexuală. Nu s-au înţeles asupra proiectului controversat. Şi au hotărât să o lase pe toamnă.

Mirela Adomnicăi, deputat PSD: Eu am votat pentru propunerea de amânare a dezbaterii. Preşedinta din partea USR-ului a Comisiei pentru Muncă încerca să expedieze cât mai rapid, un proiect de lege care a suscitat foarte multe dezbateri. Eu cred că avem alte priorităţi, legat de educaţie. 

Preşedinta Comisiei de muncă, Oana Ţoiu, spune că a fost suficient timp pentru dezbateri şi ar fi fost bine ca proiectul să obţină aviz. Astfel, ar fi fost votat până în toamnă.

Oana Ţoiu, deputat USR-PLUS: A existat cel puţin un an de dezbateri pe acest subiect. Speranţa noastră era să putem să clarificăm astăzi articolul pentru care a fost cerută reexaminarea, ca, în cazul unei sesiuni extraordinare sau la începutul sesiunii parlamentare, să poată fi deblocată legea şi promulgată. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7437420-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7437420-mediafax-foto-andreea-alexandru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Sunt în vacanţă, oficial. Şi cheful de muncă e mic. În Comisia de Muncă, deputaţii au discutat pe repede-înainte…educaţia sexuală. Nu s-au înţeles asupra proiectului controversat. Şi au hotărât să o lase pe toamnă....