Salvatorii caută printre dărâmături proaspete, după ce ultima clădire de apartamente, prăbuşită, din Florida a fost demolată.

 

Oficialii au declarat luni că demolarea a permis echipajelor să intre în locuri inaccesibile anterior, inclusiv în dormitoarele în care se credea că oamenii dormeau în momentul dezastrului. 

 

IGNATIUS CAROLL, căpitanul secţiei de pompieri Miami:

”Continuăm să rămânem concentraţi pe misiunea noastră principală, şi anume să nu lăsăm nicio piatră neîntoarsă şi să găsim cât mai mulţi oameni şi să ajutăm fie să aducem câteva răspunsuri familiei şi celor dragi, fie să le aducem o oarecare închidere”.

 

În urma demolărilor căutările s-au intesnificat odată cu numărul căutătorilor, deşi şansele de a găsi supravieţuitori la 12 zile după prăbuşirea din 24 iunie s-au diminuat.

 

IGNATIUS CAROLL, căpitanul secţiei de pompieri Miami:

”Acum că pericolul a fost atenuat, putem începe acum să ne concentrăm asupra acelor zone pe care nu am reuşit să le căutăm în siguranţă, dar continuăm să căutăm în întreaga grămadă de moloz”.

 

Alte trei victime au fost descoperite în noua grămadă, numărul morţilor ridicându-se la 27 de persoane. Alte 118 persoane rămân de negăsit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/profimedia-0617747583.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/profimedia-0617747583-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Salvatorii caută printre dărâmături proaspete, după ce ultima clădire de apartamente, prăbuşită, din Florida a fost demolată.   Oficialii au declarat luni că demolarea a permis echipajelor să intre în...